duminică, 8 august 2010

Ichikegi Brasil 2010

Ichikegi-o competiţie de o deosebită amploare, organizată cu regulariate de Brazilieni, a fost conceput de Filho, dorind să facă din aceasta o punte de trecere, de acomodare, de la formatul kyokushin spre lumea profesională a K-1,MMA. Ichikegi cuprinde mai multe formate de luptă kyokushin,K-1,MMA. O competitie care cîştigă tot mai multă popularitate de fiecare an, graţie faptului că ea adună cei mai de seama sportivi din toată lumea, înglobînd un spectacol nemaipomenit.

Ichikegi
ar însemna ,,tehnica unei lovituri,, adica acea unica lovitură norocoasa care î-l va pune pe adversar la pămînt. Această axiomă o regăsim nemijlocit în fiecare luptă desfăşurată la acest turneu.
Adversarii sunt foarte puternici, de aici şi luptele echilibrate. Pentru fiecare campion invitat la Ichikegi Brasil sunt selectaţi adversari antrenaţi special pentru a găsi klişee, ai incomoda, descuraja ai nu da voie sa-şi facă treaba pe ring, în cazul acesta capată valoare punerea în aplicare a ceia ce se numeşte Ichikegi, tehnica unei lovituri, acea lovitură victorioasa, acel knockout care nu va lăsa compromisuri ,va pune punctul pe i. De fapt asta nu a ajuns în cele două lupte petrecute în formatul kyokushin de doi campioni ruşi Ibragim Gogaev, Tariel Nikoleishvili.


Urmărind cu atenţie aceste două lupte, reişind din maniera de luptă a celor doi campioni ruşi iţ-i dai seama ca ceva nu a fost în regulă, ceva nu a funcţionat. O expicaţie ar fi că, Diogo Silva practic a atîrnat ultimele două runde pe braţele lui Nikoleishvili nepermiţîndui acestuia să loveasca în forţă fiind încătuşat de aceste klinchiuri repetate. Adversarul Lui Gogaev, Ricardo Nunes părea mai slab din punct de vedre fizic, dar nici asta nu a facut diferenţa, el explodînd pe alocuri astfel creînd senzaţia unui surplus de viteză şi precizie, prin urmare sunt învinşi la decizia arbitrilor.








OSU !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu