miercuri, 14 septembrie 2011

George Saint Pierre- Perfecționarea fără limite.

GSP- campion UFC semimijlocie continuă sa evalueze neîncetat, indiferent de faptul că déjà este inclus în elita luptătorilor MMA. GSP posedă o tehnică de grappling de nivelul olimpic, un stand- up impecabil și se pare ca nu există nici un rival care iar putea face probleme.

Este interesant de menționat că înafară de antrenamentele propriu-zise, din arsenalul său mai fac parte și elemente de gimnastică, acest lucru ii confera un surplus de tehnicitate, ce constitue un avantaj în fața adversariilor, acest fapt și-a pus amprenta în cariera sa de profesionist. «Gimnastii sunt unii dintre cei mai buni sportivi din lume, așadar gimnastica este de mare ajutor in realizarea formei fizice bune. În plus ea vă dezvoltă astfel încît să puteți concura de success cu sportivii din alte discipline, inclusiv și lupte.

"Mă bucur foarte mult că am început să fac gimnastică. Am desoperit acest sport la 29 de ani și îm-i pare rău că acest lucru nu sa întîmplat mai înainte".

St. Pierre este considerat unul dintre cei mai buni luptători UFC, ca de altfel și Anderson Silva la categoria mijlocie. În timp ce gimnaștii nu se pot bucura de popularitatea și faima fără de margini pe care au cîștigat-o meritat luptatorii din UFC. În schimb prestigiul și gloria lui George St Pierre pot remedia bine situația pentru că realizarile sale deosebite i-au adus recunoștință și o sumedenie de fani, adepți ai mix fightingului.

«Nu știu dacă oamenii apreciaza la justa ei valoare ceia ce înseamnă - gimnastica. Cineva considera acest sport unul de divertisment adică neserios, dar îndată ce veți începe să practicați vă veți convinge cît de dificil este, unul din cele mai dificile sporturi pe care le-am practicat vreodata». Explica George St Pierre.

Antrenamentele de gimnastica vă vor ține în formă pentru o perioada lungă de timp, este un lucru complex ce antreanează absolut tot corpul, ceia ce iț-i permite să-ți extinzi gama de mișcări, imbunătățești coordonarea cît și fizicul.

George Saint Pierre- la vîrsta de 30 de ani are un palmares impresionant cu 22 de victorii și numai două înfrîngeri. De 6 ori și-a apărat titlu de campion UFC.

Sursa: superkarate.ru

traducerea-Gandrix

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu