sâmbătă, 2 ianuarie 2010

European Championship 2009-Kiev, World Cup 2009-Sankt Petersburg.

Vom face o recapitulare a celor mai importante evenimente ale anului 2009,şi anume vom vorbi despre campionatele europene ,cupa mondială (World Cup 2009) a WKO (Midori) şi 41st All Japan Open Tournament, 2009 IKO1 (Matsui) .

Este interesant de menţionat că ambele campionate europene a organizaţiilor sus menţionate au avut loc in acelaşi oraş, capitala-Kiev. Luptele desfăşurate la europene contînd pentru participarea la cupa mondială,finaliştii acestor competiţii adică locurile 1, 2. Ce este comun la aceste europene aceiaşi eroi cu nenumărate victorii in spate,Valeri Demitrov, Alejandro Navarro, Lucian Gogonel, aici se mai poate adăuga nou venitul în rîndul campionilor romînul Marius Ilias - 80kg ce ocupa locul I graţie vitezei,exploziei şi nu în ultimul rind tehnicii formidabile.

IKO1




IKO 2







A patra Cupă mondială a WKO sa desfăşurat in Sanktpetersburg iar cea de a 41st All Japan Open Tournament, 2009 IKO 1 în Tokio, favoriţii şi-au spus cuvîntul impunîndu-se cu victorii importante, dar în acelaşi timp întîmpinînd o concurenţă puternică în faţa adversarilor de origine rusă. În WKO Valeri Demitrov ciştigă cupa mondială pentru a doua oară învingîndul pe Norchita Tsukamoto, Marius Ilias ocupa locul doi fiind înfrînt de mai experimentatul rusul Nesterenko,victoria in faţa lui renumitul Leonov din Kazakhstan a avut un ecou sfîşietor,îi vom ura succese lui Marius in continuare, este la început de cale.

La cea de-a 41-st All Japan Open Tournament,2009 –Alejandro Navarro multiplu campion European a avut o prestaţie notabilă luînd locul doi după o luptă pe viaţă şi moarte cu Kentaro Tanaka aceasta învingîndul dupa două reprize de prelungiri,la decizia arbitrilor.

Mai jos voi schiţa cele mai de seamă momente.

Finala All Japan Open Tournament, 2009. Alejandro Navarro - Kentaro Tanaka, Tanaka învinge la tamishiwari.